Connect2Work gaat vanaf mei 2018 op eigen kracht verder als onafhankelijke organisatie in partnerschap met VDAB. Atlas stopt met de coördinatie van het project maar blijft wel intensief samenwerken. Koen De Schepper zal de nieuwe vzw oprichten en verder vorm geven.

Dit proces vergt enige tijd. Om de overgangsfase in goede banen te leiden, starten we voorlopig geen nieuwe trajecten op. Bestaande duo's blijven we ondersteunen.

We blijven mails opvolgen maar houd rekening met vertraging. Dringende vragen over het project of een traject krijgen voorrang.

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Zodra de dienstverlening opnieuw opstart, nemen we contact met u op.


Vragen?
Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Connect2Work verkozen tot ESF ambassadeur 2016.

 

Het ESF is verantwoordelijk voor de uitvoering en goed beheer van de programma's van het Europees Sociaal Fonds in Vlaanderen. Daarnaast beheert ESF Vlaanderen het Europees Integratiefonds en het Europees Globalisatiefonds.

Elk jaar bekroont het ESF drie promotoren met de titel ‘ESF-Ambassadeur’. Die onderscheiding gaat naar organisaties die met behulp van het ESF een uitmuntende methodiek of instrument hebben ontwikkeld die de arbeidsmarkt versterkt.

Met deze bekroning wordt de organisatie niet enkel in de bloemetjes gezet voor haar uitstekende prestatie. Het ESF geeft ook groen licht om gedurende een jaar het product te verspreiden en kenbaar te maken. Lees meer op de site van ESF Vlaanderen.

'Vlaamse CEO's coachen hoogopgeleide anderstaligen' (Voka Schijnwerper, september 2015)

Ga naar boven